Je bent hier: Home / Overige / Prisiri draagt ook een steentje bij aan de JB500!

Prisiri draagt ook een steentje bij aan de JB500!

Untitled

Stel je voor: Theater aan de Parade, de grote zaal, op het podium een gigantisch koor van Bosschenaren en de jonge talenten van het Bosch Leerorkest. Dat moet toch een feest zijn om te doen?

Wil jij meezingen in dit giga Bosch koor ter gelegenheid van de kick-off van de Jeroen Bosch 500-Koren Battle ‘Zing Jheronimus!’?
Dat kan! Als koor, als zanggroep, als vriendengroep of gewoon in je eentje. En neem dan gezellig je buurvrouw mee. Of je moeder. Of je huisarts.

Er wordt een aantal gezamenlijke repetities gepland, om op vrijdag 1 april 2016 met een knaller de aftrap te geven voor de Koren Battle Zing Jheronimus in Theater aan de Parade!

 

Koren Battle ‘Zing Jheronimus!’
In 2016 krijgen de kunstwerken van Jheronimus Bosch klank in de korenbattle Zing Jheronimus! Koren uit de regio strijden met hun eigen interpretatie van een Bosch’ Lied om een plekje in de finale. Speciaal voor deze gelegenheid zijn 10 nieuwe liederen geschreven door vooraanstaande tekstdichters als Jan Beuving en Jan Boerstoel (auteurs voor Jenny Arean, Karin Bloemen, Youp van ’t Hek) en componisten als Han Kooreneef (bekend van Marco Borsato en Guus Meeuwis) en Erik Vlasblom (bekend van Toon Hermans en Robert Long).

Tijdens de Kick-off van Zing Jheronimus! gaan we een aantal van die nieuwe liederen door een giga Bosch koor ten gehore laten brengen in de grote zaal van Theater aan de Parade. De kinderen van het Bosch Leerorkest zullen het koor begeleiden. Zij hebben bovendien onder leiding van een rapper zelf ook een gloednieuw Bosch’ Lied geschreven.

Meedoen?
Dat is gratis! Meld je aan door een e-mail te sturen met je contactgegevens, aantal personen en aan welke repetities je wilt deelnemen naar info(Replace this parenthesis with the @ sign)cultuurbosch.nl.  We zien je graag verschijnen, het is niet verplicht om aan alle repetities deel te nemen!

Repetities:
Donderdagmiddag 4 februari van 13.00 – 14.00 uur bij Koningstheateracademie
Vrijdagavond 19 februari van 18.30  -20.00 uur bij Muzerije
Vrijdagavond 11 maart van 18.30 – 20.00 uur bij Muzerije
Donderdagmiddag 17 maart van 13.00  – 14.00 uur bij Koningstheateracademie
Gezamenlijke repetitie:
Zaterdag 26 maart 10.00 – 12.30 uur. Locatie volgt z.s.m.

Dit project is een samenwerkingsproject van Muzerije, Cultuurbosch, Rotary ’s-Hertogenbosch en Koningstheateracademie.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top