Je bent hier: Home / Evenementen / Moederdag met Prisiri

Moederdag met Prisiri

MOEDERDAG MET PRISIRI

“Na een zeer geslaagde moederdag activiteit van vorig jaar, hebben wij ook dit jaar weer een moederdag activiteit georganiseerd.

Stichting Prisiri heeft een moederdag-ontbijt georganiseerd in de Noorderpoort op de Hambaken. Het ontbijt vond plaats van 9.00-11.00u. Wij hadden een geslaagde opkomst en er hing een zeer gezellige sfeer op de vroege ochtend. De moeders mochten zelf hun ontbijt samen stellen, en werden voorzien van warme en koude dranken door de heren. Het ontbijt bestond uit krentenbollen, pistolletjes, bolletjes, rauwkost, huisgemaakte tonijnsalade, gekookte eieren, en verschillende soorten beleg. Toen de moeders aan het einde van het ontbijt waren, werd er een demonstratie taartje versieren gegeven. Christa gaf deze demonstratie, zij liet stap voor stap zien hoe zij een taartje in elkaar zet en versierd. Er was een zoontje van een van de moeders en die assisteerde Christa op eigen initiatief. Als verrassing werden er gratis loten uitgedeeld en mochten er 2 moeders ook deelnemen aan de demonstratie. Zij maakten hun eigen taartje en hadden hier plezier in. Aan het einde van dit ontbijt en deze ochtend. Kregen alle moeders een eigen taartje mee die mooi was versierd en ingepakt als presentje mee naar huis. Ook kregen zij allemaal een attentie (geurstokjes) mee.

Wij vonden het een geslaagde ochtend en kregen al snel die dag positieve reacties terug.

De wijkfotograaf Tim heeft ook mooie shoots genomen, zodat men op de website van ICT Hambaken (link onderaan dit bericht) terug kan kijken.”

Bron:
Verslag – Caroline/Jerôme
Foto’s:  Tim (ICT Club de Hambaken)
Foto’s Moederdag met Prisiri

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top