Je bent hier: Home / Foto's / Moederdag 14 mei 2017
Moederdag 14 mei 2017

Moederdag 14 mei 2017

foto’s: Dhr. T. Bavius, tekst: Berry Bavius

Voor het vijfde jaar op rij hebben vrijwilligers van Prisiri een Moederdag verzorgd. Dit jaar was er een speciale Moederdag-brunch in BBS de Hambaken want Prisiri vierde tevens het 1ste lustrum van Moederdag. Vanaf ca. 10.30 uur konden de dames aanschuiven aan de mooi gedekte tafels in de grote zaal naast de foyer. Alle aanwezige dames kregen na de openingswoorden van Caroline een verrassingsbox aangeboden. De box was rijkelijk gevuld met heerlijke broodjes, salades, een gekookt eitje, drinken en niet te vergeten een stukje fruit. Weinig dames zullen dit hele pakket hebben opgegeten!
Ook was er een andere draai aan het geheel gegeven en dirigent Brechtje nam na de lunch het woord en ze had een leuke oefening voor de dames bedacht, we werden in een aantal groepjes verdeeld en elk groepje moest een bepaalde melodie nazingen en doorzingen tot alle groepen geweest waren en ondertussen luisteren hoe de klank overkwam aan de voorkant en achterkant van je oor, dmv. je handen voor of achter je oren tot een schelpje te maken. Natuurlijk was dit af en toe een beetje giechelen bij de dames.
Tegen de klok van half een werd er een einde aan het gezellig samenzijn bereid en werd iedereen hartelijk bedankt en in het bijzonder degenen die mee hebben geholpen met het realiseren van deze fantastische ochtend.
Het was ook dit jaar weer een geslaagd samenzijn met de leden van Prisiri en de uitgenodigde dames.
Via deze weg bedanken we de vrijwilligers van Prisiri die zich spontaan hiervoor hebben ingezet.

Gepubliceerd op http://www.hambaken-actief.nl/html/Prisiri.htm#Moederdag_14_mei_2017

Over Jerome

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top