Je bent hier: Home / Evenementen / Prisiri tijdens Wijktheater West op 15 juli in Beatrixpark

Prisiri tijdens Wijktheater West op 15 juli in Beatrixpark

Wijktheater West brengt nodige amusement in Beatrixpark in Den Bosch
De multiculturele zang- en bewegingsgroep Prisiri
DEN BOSCH – Kleine laagdrempelige theatervoorstellingen kunnen groot zijn in hun eenvoud, en tegelijkertijd hoogst amusant zijn. Een treffend voorbeeld is de jongste aflevering van Wijktheater West, die vrijdagavond onder zwoele zomerse omstandigheden in het Beatrixpark in Den Bosch plaatsvond.

Het geheel bestond uit een zestal losse optredens. Tem van den Berg was de eerste die het podium besteeg. De talentvolle zangeres, die stoïcijns bleef onder het feit dat de techniek wat aarzelend op gang kwam, gaf middels een fraaie song gelijk haar visitekaartje af. Amina nam het stokje over, gevolgd door de altijd vrolijke multiculturele zang- en bewegingsgroep Prisiri. “We komen elke dinsdagavond bij elkaar op de BBS De Hambaken, maar na de zomervakantie willen we ook graag elke vrijdagavond hier op West onze vleugels uitslaan”, wist Jerôme Moniz.

Daarna eiste het duo Stan & Bas de aandacht op door middel van een improvisatiespel, waarbij het publiek zijdelings een rol vervulde. De 11-jarige Enes Arslan demonstreerde met verve hoe een kwalitatief hoogstaande beatboxmelodie behoort te klinken. Vier jonge enthousiaste meisjes uit de buurt sloten al dansend af. De presentatie was in handen van Helen van de Paverd en Maartje van der Lee.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top